Αρχική arrow Ποιοι είμαστε

Ποιοι είμαστε

Σας καλωσορίζουμε στα «Mamalouka Foreign Languages Schools» που  βρίσκονται στην Πυλαία Θεσσαλονίκης και δραστηριοποιούνται στο χώρο της ξενόγλωσσης παιδείας εδώ και 20 χρόνια.

Βασισμένοι στην αγάπη μας για τη μάθηση, στ’ όνειρό μας να προσφέρουμε εκπαίδευση υψηλών προδιαγραφών καθώς και στο να διασφαλίσουμε την επιτυχία των σπουδαστών μας στις εξετάσεις, κατορθώσαμε να εδραιωθούμε στο χώρο.

Τα «Mamalouka Foreign Languages Schools» είναι τα πρώτα στην Ελλάδα που έχουν πιστοποιηθεί επιχειρηματικά και εκπαιδευτικά με το Πιστοποιητικό Εκπαιδευτικής και Οργανωτικής Ποιότητας H-CQLE 2004. Επίσης, είναι μέλη του Anglo-Hellenic Institute, το οποίο είναι εξουσιοδοτημένο από το University of Cambridge ESOL examinations, αλλά και εξεταστικά κέντρα για τα πτυχία του Cambridge, του Trinity και του City and Guilds. Επιπλέον, ακολουθούν τα εκπαιδευτικά πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στόχος μας όλα αυτά τα χρόνια είναι η εξασφάλιση της ολοκληρωμένης εκμάθησης της ξένης γλώσσας μέσα από παιδαγωγικές και πολιτισμικές δραστηριότητες, καθώς επίσης και η συνεχής αναβάθμιση και εξειδίκευση των προσφερόμενων υπηρεσιών.

Η επιτυχία του προγράμματός μας στηρίζεται στη βιωματική εκμάθηση της ξένης γλώσσας, αλλά κυρίως στην ανθρωποκεντρική προσέγγιση του μαθητή. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ο σπουδαστής να αναγνωρίζει στο έπακρο τις δυνατότητές του, να κατακτά με αυτοπεποίθηση την ξένη γλώσσα και να τη χειρίζεται σαν μητρική. Ο μαθητής εξοικειώνεται και αναπτύσσει από μικρή ηλικία όλες τις απαραίτητες τεχνικές για την απόκτηση των πτυχίων (listening, reading, writing & speaking skills). Το σημαντικότερο όμως είναι ότι οι μαθητές μας περνάνε καλά σ’ ένα φιλικό περιβάλλον, μαθαίνοντας δημιουργικά ξένες γλώσσες !!!

Copyright (C) 2009 mamalouka.gr. All rights reserved.
Powered and webdesign by altraweb.net