Βασιλόπιτα 2020 & #soulmateshopping Bonus Card

Ήρθε η ώρα που η ομάδα του Μαμαλούκα καλωσόρισε το 2020 με αγάπη και χαρά!

Το Μαμαλούκα, φαγητό για τη ψυχή, πιστεύει ακράδαντα ότι η επικοινωνία της διοίκησης με τους εργαζόμενους είναι ζωτικής σημασίας και βοηθά να έρθουν κοντά οι συνεργάτες διαφορετικών τμημάτων καθώς και να αφομοιώσουν τόσο το όραμα, την κουλτούρα όσο και τους στόχους της επιχείρησης.

Κάθε συνεργάτης αποτελεί ένα κρίκο της ενεργής αλυσίδας επικοινωνίας- πληροφόρησης της επιχείρησης και εταιρικής εικόνας. Στόχος μας είναι να καλλιεργούμε την εμπιστοσύνη και την αφοσίωση των εργαζομένων μας, τη χαρά τους για προσφορά εργασίας και να αναπτύσουμε ένα συναίσθημα δέσμευσης και εμπιστοσύνης με κοινούς σκοπούς και στόχους.

Η αγάπη γεννά αγάπη, λέμε όταν βρισκόμαστε, ώστε να θυμόμαστε τη χαρά της προσφοράς!

Μέρος της επιτυχίας μας βασίζεται στην Κοινωνική Ολοκληρωμένη Φροντίδα (Integrated Community Care) έχοντας ένα πραγματικά αφοσιωμένο εργατικό δυναμικό, όπου οι άνθρωποι πιστεύουν ότι εμπλέκονται προσωπικά στην επιτυχία της επιχείρησής μας. Ο λόγος αυτός απο μόνος του είναι ισχυρός ώστε να θέλουμε να επιβραβεύουμε κάθε μέρα όλο και πιο πολύ την όμάδα μας για αυτή τη συμβολή τους, χωρίς αυτούς θα είχαμε επιτεύξει πολύ λιγότερα μέχρι τώρα άλλωστε.

Έτσι το Μαμαλούκα αποφάσισε να προχωρήσει στη δημιουργία μίας εταιρικής bonus card #soulmateshopping; που αφορά το προσωπικό της επιχείρησης, περίπου 100 άτομα, ανάλογα με την εποχικότητα.

Αναγνωρίζουμε ότι οι σχέσεις μεταξύ των συναδέλφων μας και των ανθρώπων που υποστηρίζουμε θα καθορίσουν ακόμη περισσότερο την απόλυτη επιτυχία μας. Για να γίνουμε κορυφαίοι πάροχοι φροντίδας και να συμμετέχουμε στη φροντίδα της ψυχής, που τόσο πολύ πρεσβεύουμε «Φαγητό για τη Ψυχή», οφείλουμε να παρέχουμε κάθε ύψιστη παροχή που έχουμε τη δυνατότητα, προκειμένου οι συνεργάτες και άμεσα ενεργά εμπλεκόμενοι να κατανοήσουν τι προσπαθούμε να επιτύχουμε και το σπουδαίο ρόλο που παίζουν στη σχέση μεταξύ της επιχείρησης, πελάτη και οράματός μας.  Το Μαμαλούκα «φροντίζει» την ευρύτερη έννοια της ψυχής ξεκινώντας απο τα δικά του «παιδιά».

Θα θέλαμε ακόμα να ευχαριστήσουμε θερμά τις επιχειρήσεις Caravel Travel, PCP Clothing, The Process & Alseides Boutique Hotel που προσέφεραν τα δώρα και τις παροχές τους στην κοπή της φετινής πίτας!

Ευχόμαστε σε όλους καλή χρονιά!

Leave a Reply

EnglishGreek